Afhaal Akabeastkipfestijn 2020

---- 4de EDITIE AKABEAST AFHAALKIPFESTIJN INSCHRIJVEN---- 
Ons 4de jaar gaat binnenkort van start en naar jaarlijkse gewoonte zetten we dit in met ons kipfestijn. Helaas door corona hebben we met de leidingsploeg besloten om dit jaar afhaalkip te organiseren. U kan via het volgende formulier uw pakketje samen stellen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSco05NxwHpTu6IjcykcExx7YguUYmH6bXQ-nPUEoPuegC_63A/viewform
Op 26 september kan u uw pakketje komen afhalen tijdens verschillende shiften. Voor slechts €5 extra komen we leveren aan huis (regio Gentbrugge, Oostakker, Sint-Amandsberg, Lochristi, Destelbergen, Gent-Dampoort/Centrum). 
Wat kan u verwachten van onze afhaalkip? Lekkere kip aan't spit, groentjes, sausje en gebakken patatjes. 
---- WAAR ----
U kan uw bestelde pakketje komen afhalen op Scouts Sint-Lucia, gelegen aan de Carrefourparking van Oostakker (Antwerpsesteenweg 765, 9041 Oostakker). 
---- PRIJZEN ---- 
* volwassenen: €16
* kinderen: €12
* fles rode of witte wijn: €10
* 20cl zelfgemaakte vlierbloesemsiroop of blauwebessen-lavendelsiroop: €5
* zelfgemaakte dessert: €2
* levering aan huis: €5
---- CORONAMAATREGELEN ----
Omwille van corona zijn wij ook verplicht om enkele maatregelen te treffen tijdens onze afhaalmomenten. 
Eerst en vooral vragen wij iedereen om een mondmasker te dragen bij het afhalen van uw kippakketje. De 1,5m-regel passen wij natuurlijk ook toe. 
Gelieve alleen te komen tijdens de shift waarvoor u bent ingeschreven, zodanig dat wij de aanschuifrijen kunnen beperken.
Ondanks de 'speciale' editie proberen wij er toch weer een topeditie van te maken en kunnen we allemaal samen genieten van onze overheerlijke kip. 
Hopelijk tot 26 september,
de gehele leidingsploeg